ΜΕΛΗ

Αντωνία Μουτσάτσου: Πρόεδρος

Ιδρύτρια του toxarizo.gr, ενός φόρουμ με ανάλογες αγγελίες, διοργανώτρια αρκετών δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπως η συγκέντρωση δώρων τα Χριστούγεννα για τα παιδιά του προγράμματος «Αλληλεγγύη στην οικογένεια» του Δήμου της Αθήνας, η συγκέντρωση βιβλίων για το νοσοκομείο Άγιος Σάββας (το τελευταίο έγινε σε συνεργασία με το περιοδικό «Λόγων Παίγνια» στο οποίο γράφει τη στήλη «Κάνε το Καλό»).

Σοφία Σκαναβή: Γραμματέας

Αρχιτέκτων μηχανικός , μελετήτρια Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων .
Στο Δημόσιο τομέα μελέτησε τον αστικό ιστό , όπως την ανάπλαση του Ψυρρή , πολλές πλατείες του Δήμου Αθηναίων ,εργαζόμενη στο Τμήμα Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του Δήμου, όπως μεταξύ άλλων την Πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι, την πλατεία Συντάγματος, τη διαμόρφωση του Πάρκου στην πρώην Σχολή Χωροφυλακής στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Σχεδίασε επίσης και την ανάπλαση της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη , τη διαμόρφωση της παραλίας της Πάργας,την αναστήλωση της έπαυλης Ζιμβρακάκη στο Ναύπλιο και την αναπαλαίωση των διατηρητέων κτηρίων του Δημαρχείου και του Οικ.Γυμνασίου του Ναυπλίου.

Στον δε ιδιωτικό τομέα μελέτησε, επέβλεψε και κατασκεύασε ή ανακαίνισε κατοικίες, πολυκατοικίες, οικιστικά συγκροτήματα, γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία και παραθεριστικούς οικισμούς .

Γεώργιος Μουτσάτσος: Ταμίας

Ιδιωτικός υπάλληλος και πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου. Δημιούργησε το ιστολόγιο του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με σκοπό την ενημέρωση των γονέων για οτιδήποτε αφορά το Νηπιαγωγείο και το Σύλλογο.